21 Ekim 2015 Çarşamba

Banyo Lavabo Modelleri

Banyo Lavabo Modelleri



Banyo lavabo modelleri , Modern bir ev dekorasyonu yaparken son plana atılan yer banyodur. Aslında bir evin bütün modern hale getirilmiş bölgelerini bir kerede silip atabilir banyonun hoş görünmemesi. ”Banyo işte, ne kadar iyi olabilir ki ?” düşüncesini kafamızdan tamamen atmalıyız çünkü banyo deyip geçtiğimiz yeri öyle güzel bir yere çevirebiliriz ki, değil salon ve mutfakta oturmak, sürekli banyoya bir uğrarız. Banyomuzu tasarlarken ilk göze çarpan fayans ve dolapları evimize uygun bir hale getirmeliyiz. Evimizin diğer kısımlarının dekorasyonu hareketli ise banyomuz ağır olmamalı veya evimizin diğer kısımları ağır bir konsepte sahip ise banyomuz çok hareketli olmamalıdır. Bu durum dengeyi sarsacaktır.



Önceliğimiz fayans ve dolaplar olmalı. Dikkat ederseniz bir banyoya girdiğinizde gözünüze ilk olarak fayans ve dolaplar çarpar. İlk etapta fayans ve dolapları dekoratif hale getirirseniz işin büyük bir kısmını bitirmiş olacaksınız.

Banyo denince akla ilk duş gelir. Duşakabin veya küvet tercih edebilirsiniz ancak banyonun geri kalan kısmına uyumlu olması şartıyla. Banyomuzun boyutlarına göre birçok duşakabin veya küvet seçeneğiniz bulunmaktadır. Mesela banyo duvarlarımızı tahta deseni fayanslarla kaplayıp duşakabinin kapısını da yine aynı tahta deseni yapabiliriz veya küvetimiz varsa fayanslarımıza uyumlu perde asabilir veya duşakabin kapısı yerleştirerek kapatabiliriz.



Yine banyomuzun olmazsa olmazlarından lavabolar. Banyomuz için tasarladığımız konsepte uygun olacak bir lavabo seçmek çok önemli. Mesela ağır bir banyo tasarımına yine ağır tarzda bir lavabo yerleştirmeliyiz. Lavabo ne kadar geniş ve farklı olursa görünümü de bir o kadar şık olacaktır. Ayrıca geniş bir lavabonun kullanımı da rahat olabilecektir. Mesela Bella tarzı lavabo modeli geniş ve oldukça şık bir model. Mona modeli ise alışılmışın dışında kare ve net kesilmiş şekli ile dikkat çekiyor. Side lavabo modeli de yine aynı şekilde alışılmışın dışında ve her banyo stiline uyum sağlayabilecek bir model.



Banyo Lavabo Modelleri Resim Galerisi











Banyo Lavabo Modelleri

1 yorum:

  1. Tıkanıklık Açma

    Tıkanıklık bir boru tesisatında su geçişi engellenecek şekilde içerisinde yabancı maddelerin kalması olayıdır. Genellikle
    Tuvalet tıkanıklığı açma,
    lavabo tıkanıklığı açma,
    pimaş tıkanıklığı,
    küvet tıkanıklığı,
    klozet tıkanıklığı açma
    olarak karşımıza çıkar. Bu tıkanıklık sorunu bütün daire sahiplerinin en az 1 kere başına gelen bir sorundur. Genellikle eski tesisata sahip evlerde karşımıza çıkan bu sorun çok zorludur. Sadece sizi değil aynı zamanda apartmanda oturan komşularınızı da olumsuz etkilemektedir. Özellikle yaydığı kötü koku küçük,büyük herkesi rahatsız etmekle birlikte kısa zaman içerisinde çözüm bulunmaz ise bu tıkanıklık sorunu tüm tesisata yayılmakta ve yüksek miktarda masraf ile karşı karşıya bırakmaktadır.

    YanıtlaSil