21 Ekim 2015 Çarşamba

En Yeni Abiye Modelleri

En Yeni Abiye Modelleri



En yeni abiye modelleri , Ünlü modacıların tasarladığı en yeni abiye modelleri bu sezona damgasını vuracak gibi görünüyor . Kırmızıdan pembeye, maviden beyaza kadar pekçok rengin kullanıldığı bu sezon renklerin seneyi olacak diyebiliriz.  Abiye modelleri çoğunlukla davet ve organizasyonlarda seçim edilen modeller olmakla beraber artık kapsamlı ürün çeşidiyle küçük yaşlardaki hanımlara bile hitap edebiliyor. Zevkinize göre dilediğiniz renk , kumaş ve modelden tasarlanmış en yeni abiye modellerini bir an önce görmelisiniz. Bilinen yaz yaklaşıyor ve bu da demek oluyor ki düğünler, nişanlar, kına geceleri ve partiler de yaklaşıyor. En yeni abiye modelleri her zaman ki gibi yine imdadınıza yetişiyor.  Bu sezon davetlerde çok sık sık rastlanacak modellerden birisi basen kısmına kadar taşlı ve vücudu saran, basenden aşağıya inildikçe tül ayrıntılı bol kesim kullanılan abiye modelleri oluyor . Bu modelin bilhassa pudra rengi olanı hanımlar aracılığıyla çok beğeniliyor. Bu yıl renklerin seneyi olacak demekle mübalağa etmiş sayılmayız. En yeni abiye modelleri incelendiğinde her renk abiye modeline görmek mümkün . En çok değinen yeni abiye modeli ise gri tonlarda tasarlanan balık abiye model oluyor . Gümüş rengi taşlarla göğüs dekoltesinin etrafı süslenince daha göz alıcı bir hale geliyor.



 



Bu yılın en yeni abiye modelleri incelendiğinde çiçekli elbiselere birçok rastlanmıyor. Çoğunlukla tek renk kumaşlar seçim edilerek tasarlanan abiye modelleri farklı taş ve takı ayrıntıları faydalanılarak canlı hale getiriliyor . Bunun yanında boyundan çapraz askı şeklinde tasarlanan yeni abiye modelleri de takı derdini yok ediyor . Yalnızca şık bir bileklik faydalanarak elbisenizle uygun bir kombin elde etmeniz mümkün . Pencere şeklinde dekoltesi olan en yeni abiye modelleri de hanımlar aracılığıyla en çok beğenilen modeller aralarında yer alıyor .



 



Abiye modelleri incelemekle bitmiyor. Genç hanımların sık sık seçim ettiği yeni abiye modellerine değinecek olursak belden aşağısı tül ayrıntılı mini elbiselerle karşılaşıyoruz. Bu modellerin hem straplez kesimleri aynı zamanda omuzdan askılı olanlarına görmek mümkün . En çok seçim edilen rengi ise pembe ve mavi tonları oluyor . En yeni abiye modelleri her biri mağazalarda sizleri bekliyor.



En Yeni Abiye Modelleri Resim Galerisi











En Yeni Abiye Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder